Novinky

Novinky

Reconnective Healing - distanční sezení

Výhodou frekvencí Rekonektivního léčení je, že jsou nezávislé na času a místě, proto není nutné být v době sezení ve společné místnosti, zemi, kontinentu. Těmto sezením se říká distanční sezení, neboli sezení na dálku. Každé takové sezení přispívá k rozšiřování vědomí, soudržnosti a harmonie života Vašeho, Vaší rodiny, společnosti, celé planety.
Termíny pro online rezervace jsou otevřeny v rezervačním formuláři, v případě zájmu o jiný termín pište prosím na info@frekvencni-leceni.cz.
Těším se na Vás!

Novinky

  • Stránky jsou v rekonstrukci, děkujeme za pochopení
    Stránky jsou v rekonstrukci, děkujeme za pochopení

  • Proces The Reconnection / Znovunapojení
    Proces The Reconnection / Znovunapojení

    Chcete se posunout v osobním životě, ve vztazích, v kariéře nebo v podnikání? Proces THE RECONNECTION / ZNOVUNAPOJENÍ je evolučním procesem, který přináší harmonizaci a reorganizaci ve všech aspektech Vašeho života! Termíny pro online rezervace jsou otevřeny v rezervačním formuláři, pokud Vám uvedené možnosti nevyhovují, neváhejte mne prosím kontaktovat na info@vyladte-svuj-zivot.cz a najdeme pro Vás jiný vhodný termín. Těším se na Vás!

  • SEMINÁŘ REKONEKTIVNÍHO LÉČENÍ - Praha 11.06.-14.06.2022
    SEMINÁŘ REKONEKTIVNÍHO LÉČENÍ - Praha 11.06.-14.06.2022

    "The O.N.E. Experience" - Úroveň 1+2 (Online program "Portal" + Živý seminář "Catalyst") - Praha 11.06.-12.06.2022  "RCCP - The Reconnection" - Úroveň 3 - Praha 13.06.-14.06.2022